Read More

Het is geweldig, in de eerste vijf dagen dat de website van Da Gustare online was hebben we al meer dan 1000 bezoekers gehad. We blijven ons best doen en willen u nu al bedanken voor alle aandacht waarmee u ons volgt. De reserveringen komen binnen en hiervan krijgt u een bevestiging.

Door de overweldigende reacties op de proeverijen hebben we extra proeverijen ingepland Mocht u al een proeverij gereserveerd hebben en u zou ook deel willen nemen aan de andere proeverijen dan kunt u dit op de dag zelf regelen.
Zou u willen wisselen van proeverij dan is dat mogelijk. Geeft u dit op de dag zelf bij mij aan.

Ik wil hierbij ook alvast alle bevriende sommeliers en keurmeesters bedanken, sommigen komen zelfs speciaal uit Italie om en daarom wil ik ze een voor een noemen:
- Speciaal voor ons komen over; uit de Marche Maurizio Silvestri, uit Abruzzo Gianluca Marchesani en uit Siena Luca Benincasa
- Jacopo Biadene zal komen vertellen over de wijnen uit Friuli
- Ed Baten komt de biologische wijnen van Roberto di Filippo presenteren
- Stefania Abbona zal mij assisteren bij de proeverijen
- Pierluigi Santoro en Francesca de Ritis, officiële keurmeesters voor olijfolie, zullen de olijfolie proeverijen voor hun rekening nemen
- Francesca Melcarne, Puglia, komt over uit London en zal doorlopend haar prijswinnende olijfolie laten proeven

Het ensemble Opera Viva zal voor ons optreden en ze zijn erg enthousiast. Ook Sebastiano Gentile zal voor ons zingen en is tevens DJ en zal de diverse activiteiten aankondigen.

In het bijzonder wil ik Nicola van Cloudjam bedanken, niet alleen voor de site waarvoor we zoveel complimenten ontvangen, maar ook voor zijn geduld en professionaliteit.
Tina Altieri van Enotria zijn we zeer erkentelijk voor het uitzicht op het plein van Tropea wat ze ons zal geven op haar locatie tijdens het evenement.

We gaan met volle energie door met de organisatie om u een knallend feest te geven op 1 december. Mocht u nog niet gereserveerd hebben, doe dat spoedig, aan de deur worden geen kaarten verkocht.

Tijdens het evenement kunnen wel betalingen voor vouchers voor eventuele aankopen van producten per pin worden voldaan.

A presto!