Warning: getimagesize(http://flipit.fdthemes.com/wp-content/uploads/2012/07/marker.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /htdocs/public/www/wp-content/themes/flipit/framework/shortcodes/map.php on line 22

In 2013 vindt Amsterdam Da Gustare plaats op Oosterburgereiland in Amsterdam Centrum, bij Mediamatic.
Het adres is: VOC-kade 10, 1018 LG Amsterdam.

De locatie is eenvoudig te bereiken per fiets, te voet, met het openbaar vervoer en met de auto.

Mediamatic zit in de Van Gendthallen, met de voordeur aan de kade. De Van Gendthallen staan op het Oosterburgereiland (het voormalige Storkterrein), ten oosten van Amsterdam Centraal Station. Je kunt op meerdere manieren het terrein opkomen. Eenmaal op het terrein hangt er een spoor van roze vogelhuisjes in bomen en aan lantarenpalen. Volg de vogelhuisjes om bij Mediamatic te komen.

LET OP: Doordat het evenement plaatsvindt op de eerste etage van de oude fabriek (en er is geen lift), is deze niet toegankelijk voor minder validen.

Per fiets vanaf Amsterdam Centrum


Vanaf de Pietheinkade en de Panamalaan ga je het spoor onder en meteen naar rechts over de grote parkeerplaats. Fiets langs de linkergevel van het glazen gebouw van De Persgroep Nederland en sla rechtsaf langs de hoofdingang ervan richting het water. Als je bij het water bent, dan is de ingang van Mediamatic 100 m verder aan de linkerkant.

Kom je vanaf de Oostenburgergracht, ga dan door de Oostenburgervoorstraart (let op! alleen doorgang met de fiets of te voet) en over de brug (die ‘s avonds om acht uur sluit). In beide gevallen volg je de roze vogelhuisjes. Je kunt het niet missen!

Met de tram vanaf Station Amsterdam Centraal


Aan de oostzijde van Station Amsterdam Centraal neem je de tram lijn 26 richting IJburg tot halte Rietlandpark. Je loopt onder de spoor en gaat meteen naar rechts richting de grote parkeerterrein. Loopt langs de linkergevel van het glazen gebouw van De Persgroep Nederland, sla rechts langs de hoofdingang ervan richting het water. Als je bij het water bent, dan is de ingang van Mediamatic 100 m verder aan de linkerkant.

Per auto


Neem vanaf de ringweg A10 de afslag s114 (Zeeburg). Op de IJburglaan ga naar links en volg de borden richting Centrum. Na de Piet Hein Tunnel ga je bij de stoplichten links op de Panamalaan. Bij de eerste stoplichten ga je rechts onder de spoor en volg de weg 200 m tot aan het grote parkeerterrein (€ 2,50 per uur).
Loopt langs de linkergevel van het glazen gebouw van De Persgroep Nederland, sla rechts langs de hoofdingang ervan richting het water. Als je bij het water bent, dan is de ingang van Mediamatic 100 m verder aan de linkerkant.