UIT DE KAST – APERITIVO€ 10 p.p.  
Zaterdag 14 februari, 19.00-22.00 Prinsengracht 156
We beginnen met een avond die anders is dan alle andere lessen…want we hebben ruimte in de voorraadkast nodig voor de producten van het aankomende seizoen. Het is voor u de kans om wijn, extra-vergine olijfolie en andere specialiteiten tegen producentenprijs te bemachtigen.

Het werkt zo: bij de ingang koop je voor € 10 een mooi proefglas, welke je na afloopt mee naar huis kunt nemen. Alle flessen wijn staan open op tafel om te proeven, samen met bijpassende hapjes. Terwijl je proeft geef ik informatie over de wijnen en de cursussen van dit seizoen. Vallen de producten bij je in de smaak, dan kan je gelijk wat voor thuis meenemen, tegen hele zachte prijzen.

Een aperitivo vol gezelligheid en ook nog eens de kans om de wijn en producten van uw keuze heel voordeling in te kopen!

Make-up artist Chiara Caporali is ook aanwezig voor een korte APK voor de dagelijkse make-up van de aanwezige dames. Wie dat wilt, mag bij haar aanschuiven voor een individuele sessie, waar zij je sterke en te verbeteren punten zal aanwijzen en geeft ze praktische tips. Chiara is er ook om je meer informatie te verschaffen over onze Aperitrucco, een aperitief met make-up na het werk, elke derde maandag van de maand vanaf maart.
Reserveren bij Barbara Summa, 020-419 7484 of barbara@madrelingua.com